19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu şampiyonu ödülendirdi 
Paylaş

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu şampiyonu ödülendirdi 

Ekleme: 03.11.2022 15:40 Güncelleme: 03.06.2026 13:54

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 21 yaş altı sağ ve sol kolda şampiyon olan Burak Deniz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti. Topaloğlu, başarılı sporcuyu ödüllendirdi. 

SAĞ VE SOL KOLDA ŞAMPİYON OLDU
Antalya’da düzenlenen 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası 14-23 Ekim tarihlerinde 53 ülkeden yaklaşık 1000’in üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Gerçekleşen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Burak Deniz, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada; ”Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında 21 yaş altı sağ ve sol kolda Dünya Şampiyonu olan ilçemizin evladı Burak Deniz kardeşimizi tebrik ediyorum" dedi. 

‘DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK’
Her zaman başarılı sporcunun yanında olduklarını ifade eden Topaloğlu, "Sporcumuz Burak Deniz'in daha güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, spora ve sporcuya olan desteğimizin her zaman süreceğini bir kez daha belirmek istiyorum ”diye konuştu. Dünya Şampiyonu Burak Deniz ise büyükler şampiyonasında dünya şampiyonluğu hedeflediğini ifade ederek, bu hedefle çalışmalarına devam edeceğinin altını çizdi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.