Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanlığı koltuğuna 3. kez oturan Osman Topaloğlu, sonuçların kesinleşmesi ve işlemlerin tamamlanmasının ardından Bafra Adliye Sarayı’na gelerek, Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Caner Koçak’ın elinden mazbatasını aldı.
NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, mazbatasını almaya, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Haluk Bülbül, 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, Belediye Meclis üyeleri ve partililer ile geldi. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs’ı bütün olarak kucaklamaya devam edeceğini söyledi. 19 Mayıs’ın gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını belirtti.
HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ
Topaloğlu, " Herkesin başkanı olacağız. 19 Mayıs'ın her köşesine hizmet etme yükümlüğümüz var. Seçim döneminde çalışmalarımızın neticesini aldık. Halk bizi seçti. Bundan sonra da hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Yılardır 3-4 tane mahallede bize söz verilmiş olmasına rağmen hiçbir şey değişmedi. Ama baktığınızda hizmetin en iyisini almışlar. Bir kırgınlığı dile getirdik. O gece duygusallıkla söylenmiş sözler. Bu kadar saptırılacağını düşünseydim söylemezdim. Şimdi bu sözlerimi saptırıyorlar" dedi. İsmail AKDUMAN