19 Mayıs Belediyesinden Emekli Personele Anlamlı Veda
Paylaş

19 Mayıs Belediyesinden Emekli Personele Anlamlı Veda

Ekleme: 28.12.2024 17:50 Güncelleme: 03.06.2026 17:04

Samsun 19 Mayıs Belediyesinden emekli olan personel için veda programı düzenlendi. Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, emeklilere plaket vererek teşekkür etti.

Samsun’un 19 Mayıs Belediyesi, emekli olan personeline mesai arkadaşları tarafından düzenlenen bir veda programıyla teşekkür etti. Programda Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, emekli personele katkılarından dolayı minnettarlığını ifade etti.

BAŞKAN TOPALOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, veda programında yaptığı konuşmada emekli personele hizmetleri için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Uzun süre belediyemizde halkımıza hizmet veren arkadaşlarımız için bir aradayız. Hepimizin ortak derdi, ilçemize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmektir. Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışarak ilçemize ve halkımıza önemli hizmetler sunduk. Bizden yana hakkımız varsa helal olsun. Belediyemizdeki emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda ailenizle sağlık ve mutluluklar diliyorum."

EMEKLİLERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Başkan Topaloğlu, emekli personele hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Programda, personelin mesai arkadaşları tarafından gösterilen vefa ve dayanışma örneği, sıcak bir atmosfer oluşturdu.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.