19 Mayıs HEM'den afetzedelere kurs
Paylaş

19 Mayıs HEM'den afetzedelere kurs

Ekleme: 24.02.2023 14:53 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin ardından 19 Mayıs ilçesine gelen depremzedeler, Halk Eğitimi Merkezi (HEM) görevlilerince kurslar ve açık öğretim işlemleri hakkında bilgilendiriliyor.

Depremlerin ardından 19 Mayıs ilçesine gelen 488 depremzedenin ihtiyaçları, kaymakamlık ve belediye tarafından karşılanıyor. 19 Mayıs Halk Eğitimi Merkezi (HEM) görevlileri de depremzedeleri arayıp geçmiş olsun dileklerini ileterek, kurslar, açık öğretim işlemleri gibi konularda bilgi veriyor.

19 Mayıs HEM Müdür Yardımcısı Turgay Rizeli, afetzedelerin psikolojik olarak yaralarını sarmak, sosyal açıdan normal yaşantılarına dönmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Rizeli, büyük afetin yaralarını hep beraber birlik ve dayanışma içinde saracaklarını vurguladı.

AA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.