19 Mayıs’ta Kadınlara Proje Çağrıları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı
Paylaş

19 Mayıs’ta Kadınlara Proje Çağrıları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Ekleme: 27.09.2024 17:23 Güncelleme: 03.06.2026 16:47

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kadınlara yönelik proje çağrıları ve tarım sektörü sorunlarına dair bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde, üretim ve yatırım yapan kadınlara yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Yerel Eylem Grubu Derneği (OMYEGDER), İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve 19 Mayıs Ziraat Odası iş birliğiyle gerçekleştirilen toplantıya, tarım sektöründe aktif olan kadınlar katıldı.

ÜRETİCİ KADINLARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Toplantı, 19 Mayıs Ziraat Odası’nda yapıldı ve üretici kadınların tarım sektöründe karşılaştığı zorluklar, sosyal ve kültürel hayatla ilgili beklentileri üzerine konuşuldu. Kadınların talepleri dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.

PROJE ÇAĞRILARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

OMYEGDER yetkilileri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yayınlanan proje çağrıları hakkında katılımcılara genel bilgilendirmelerde bulundu. Kadınlara, tarımsal üretimi ve kırsal kalkınmayı destekleyen projeler hakkında detaylı bilgi verildi.

HEDİYELERLE TEŞVİK

Toplantı sonunda, katılan kadınlara çeşitli hediyeler verilerek toplantıya katılımları teşvik edildi.

 

Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.