19 Mayıs'ta Kumar Operasyonu: Binlerce Lira ve Döviz Ele Geçirildi

19 Mayıs'ta Kumar Operasyonu: Binlerce Lira ve Döviz Ele Geçirildi

Hazır

Giriş: 20.01.2026 15:12 Güncelleme: 20.01.2026 15:12
Samsun 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yaptıkları denetimde kumar oynayan 5 kişiyi yakaladı.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde emniyet güçleri, kamu düzenini korumak ve yasa dışı faaliyetlerin önüne geçmek amacıyla yürüttüğü denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen planlı denetimler kapsamında, "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama" suçuna yönelik bir iş yerine baskın düzenlendi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR: DÖVİZ VE TÜRK LİRASI ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği ani kontrolde, iş yeri içerisindeki bir masada bulunan Y.Y., İ.Y., S.B., İ.K. ve N.D. isimli şahısların iskambil kâğıtlarıyla kumar oynadıkları suçüstü tespit edildi. Kumar oynanan masa üzerinde yapılan aramalarda, oyun parası olduğu değerlendirilen 22.400 TL, 200 Amerikan Doları ve 100 Euro ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

ADLİ VE İDARİ İŞLEM BAŞLATILDI

Kumar oynarken yakalanan 5 şahıs ile kumar oynanması için yer ve imkân sağladığı belirlenen işletme sorumluları hakkında gerekli yasal süreç başlatıldı. Şahıslara Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezası uygulanırken, olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bildirildi. Emniyet müdürlüğü yetkilileri, ilçede huzur ve güven ortamının sağlanması için bu tür denetimlerin kararlılıkla süreceği mesajını verdi.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap