35 Yolcunun Hayanını Hiçe Saydı, Direksiyonda Telefonla Oynadı

35 Yolcunun Hayanını Hiçe Saydı, Direksiyonda Telefonla Oynadı

Hazır

Giriş: 05.02.2020 11:39 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Bir yolcu otobüsünün Samsun seferinde, direksiyondaki şoförün telefonla oynaması ve 35 yolcunun hayatını hiçe saymasını bir yolcu görüntüledi ve sosyal medyadan paylaştı.

Samsun seferinin yapan bir yolcu otobüsünde çekilen görüntüler yürek hoplattı. Yaklaşık 35 yolcunun bulunduğu otobüste, direksiyonda oturan sürücü telefonla meşgul olurken, direksiyonu  da arada bir yola bakarak kullanması herkesi  hayrete düşürdü. 

Otobüsün ön  sıralarında oturanların fark ettiği 'kazaya davetiye çıkaran' görüntüde yardımcı şoförün de telefonla konuşması  bir yolcu tarafından kaydedildi. Oldukça süratli olduğu görülen otobüsün şoförünün kulaklıklarını taktığı telefonda bir şeyler yazdığı, arada bir de yola bakıp direksiyonu telefonu tuttuğu eliyle  düzelttiği kamera görüntülerinde şaşkınlıkla izlendi. 

35 YOLCUYU ALLAH KORUDU

Şans eseri bir kazanın yaşanmadığı olayda trafik canavarı otobüs sürücüsünün ve yardımcısının telefonla yaptıkları konuşma ve yazışma görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bilinen bir firmanın  otobüs sürücüsünün yaptığı 'ölümle dans' yolcuların hayatını tehlikeye atarken, görüntülerin Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne verilmesi için gazetemiz ekibi çalışma başlattı. 

FİRMA DEVREYE GİRDİ

Bu arada yolcunun olay görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine ilgili otobüs firması da yolcu ile sosyal medya hesabı üzerinden iletişim kurarak, otobüsteki bilet numarasını ve ismini istedi.  Zekeriya FIRAT

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap