A Milli Takım, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ilk maçında karşılaşacağı Fransa mücadelesi öncesi çalışmalarına devam etti. Riva’daki antrenmanda Orkun Kökçü ve Muhammed Şengezer yer almadı. Milliler, 25 Eylül Cuma günü oynanacak karşılaşma öncesi son çalışmasını yarın gerçekleştirecek.
MİLLİLERDE FRANSA MAÇI MESAİSİ
A Milli Futbol Takımı, 25 Eylül Cuma günü Kocaeli’de Fransa ile oynayacağı UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, basına kapalı olarak yapıldı.
Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki çalışma, Ebubekir Uçar Salonu’ndaki idman hazırlığıyla başladı.
TAKTİK ÇALIŞMALAR YAPILDI
Millilerin saha çalışmasında ısınma hareketlerinin ardından pas, son vuruş ve taktik çalışmalarına geçildi.
Antrenmanın son bölümünde ise çift kale taktik oyun oynandı.
Ayak parmağındaki ağrıları devam eden Orkun Kökçü ile hafif sakatlığı bulunan Muhammed Şengezer çalışmaya katılmadı.
Öte yandan bugün öğle saatlerinde milli takım kampına katılan Mustafa Eskihellaç, antrenmanda yer aldı.
YÖNETİM ANTRENMANI TAKİP ETTİ
A Milli Takım’ın antrenmanını TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz ve TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel de takip etti.
Milliler, Fransa karşılaşmasının hazırlıklarında son çalışmasını 24 Eylül Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.
MİLLİLER KOCAELİ’YE GEÇECEK
A Milli Takım kafilesi, yarınki çalışmanın ardından Riva’dan otobüsle Kocaeli’ye geçecek.
Milliler, saat 21.00’de Türkiye-Fransa karşılaşmasının oynanacağı Kocaeli Stadyumu’nda kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek.
Teknik Direktör Vincenzo Montella ile bir milli oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise 20.15’te stadyumda düzenlenecek.
Türkiye-Fransa karşılaşması 25 Eylül Cuma günü Kocaeli’de oynanacak.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı