Beyaz Futbol yorumcusu ve eski Fenerbahçeli futbolcu Abdülkerim Durmaz, 0-0 biten Fenerbahçe-Samsunspor maçının ardından kırmızı-beyazlı ekibi överek, ligin artık şekillendiğini söyledi.
SAMSUNSPOR’A ÖVGÜLER
Fenerbahçe karşısında gösterdiği mücadele ile dikkat çeken Samsunspor, spor kamuoyundan büyük takdir topladı. Beyaz Futbol programında değerlendirmelerde bulunan Abdülkerim Durmaz, Samsunspor’un performansını şu sözlerle övdü: "Büyük bir hata bela olmazsa Galatasaray birinci, Fenerbahçe ikinci, Samsunspor da üçüncü olur."
“SAMSUNSPOR TAŞ GİBİ TAKIM”
Durmaz, Samsunspor’un Fenerbahçe karşısında dirençli ve organize bir oyun sergilediğini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: "Hep birlikte gördük, Samsun taş gibi takım. Bu saatten sonra lig bana göre şekillenmiştir. Bana göre Galatasaray şampiyon, Fenerbahçe ikinci ve Samsunspor da üçüncü olarak sezonu tamamlar. Beşiktaş'ın ayakta durmaya mecali kalmamış."
Davut Aktaş