Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 45’e yükselten sarı-lacivertliler, Galatasaray ile arasındaki farkı 6’ya indirdi. Maç sonrası Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, hem hakem kararları hem de takımın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
“ARTIK HAKEM KARARLARINDA NİYET ARAMAYACAĞIZ”
Hakem kararlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, “Artık hakem kararlarında bir nebze art niyet aramayacağız. Çok mutluyum. Gerilimin azalacağını düşünüyorum. Gelecekle ilgili çok daha umutluyum. Bugün 2 golümüz iptal edildi ama en önemli konu niyet sorgulamamız. Geçen yıl Sivas maçında yabancı VAR hatasına rağmen bu yıl çok istemiştik. Taraftarımızın bugünkü performansı için teşekkür ediyorum” dedi.
“TARAFTARIMIZA GÜVENİYORUZ”
Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedeflerine değinen Ilıcalı, taraftar desteğinin önemine dikkat çekti: “En başından beri şunu söyledik: biz kaybetmeyeceğiz demedik. Bazı taraftarlarımız duygusal davranmış olabilir. Biz bir aileyiz, büyük bir camiayız. Taraftarımıza güveniyoruz. Fikstür avantajımız var. İnşallah transferler yapacağız. Taraftarımız bize güvensin.”
TRANSFERLER İÇİN GÜÇLÜ MESAJLAR
Fenerbahçe’nin kadro yapılanmasına ilişkin de konuşan Ilıcalı, transfer süreçlerinin devam ettiğini belirtti: “Şu anda birçok önemli oyuncuyla temastayız. Ne kadar ciddi olduğumuzu önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Hocamıza daha da iyi bir kadro kurarak mutlu sona ulaşacağız.”
Kaynak: Haber Merkezi