Acun Ilıcalı Maribor’u Satın Aldı
Paylaş

Acun Ilıcalı Maribor’u Satın Aldı

Ekleme: 16.11.2024 15:42

Acun Ilıcalı, Hull City’nin ardından Slovenya’nın başarılı kulübü Maribor’un yüzde 74 hissesini satın aldı.

Medya dünyasının önde gelen isimlerinden ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin ardından, Ilıcalı şimdi de Slovenya’nın köklü kulüplerinden Maribor’un çoğunluk hissesini satın aldı.

YÜZDE 74 HİSSEYİ SATIN ALDI

Acun Medya tarafından yapılan açıklamada, kulübün yüzde 74 hissesinin satın alındığı duyuruldu. Bu satın alımla birlikte kulübün yönetim kurulunda 4 isim yer alacak ve bu isimlerden 3’ü Acun Medya’yı temsil edecek.

MARIBOR SLOVENYA LİGİNDE İDDİALI

Maribor, Slovenya’nın en üst liginde 29 puanla 2. sırada yer alıyor. Lider Ljubljana’nın 3 puan gerisinde bulunan takım, şampiyonluk yarışında önemli bir konuma sahip.

FUTBOLDA YENİ HEDEFLER

Hull City ile İngiltere’de önemli projelere imza atan Acun Ilıcalı, Maribor ile Slovenya’da da başarılı bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Ilıcalı’nın bu hamlesi, Avrupa futbolundaki yatırımlarını genişletmek için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.