Adana’da D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen bir trafik kazası, iki kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, Merkez Cami alt geçidinin Mersin istikametinde gerçekleşmiştir. Kazanın, bir cipin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçmesiyle yaşandığı bildirilmiştir.
KAZA DETAYLARI: CİP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ
Edinilen bilgilere göre, kaza D-400 Karayolu Merkez Cami alt geçidi mevkisinde meydana gelmiştir. Yunus Görecek (20) idaresindeki 34 RC 9533 plakalı Nissan marka cip, seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkmıştır. Kontrolden çıkan cip, yolun karşı şeridine geçerek, karşı yönden gelmekte olan Bayram O. (46) yönetimindeki 31 LV 973 plakalı panelvan araç ile kafa kafaya çarpışmıştır.
İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Meydana gelen şiddetli çarpışma sonucunda, cip sürücüsü Yunus Görecek (20) ile araçta yolcu olarak bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın yolcu olay yerinde hayatını kaybetmiştir.
Diğer araç olan panelvanın sürücüsü Bayram O. (46) ise kazada yaralanmıştır. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Yaralının sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgilerin takip edildiği bildirilmiştir.
KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Polis ekipleri, kaza yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak incelemelere başlamıştır. Kazanın kesin nedenini belirlemek amacıyla delil toplama ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurma çalışmaları sürmektedir.
İhlas Haber Ajansı