Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi ile DİSK Emekli Sen Şubesi'nin kadın üyeleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda basın açıklaması yaptı.
KADINLAR HER TÜRLÜ SÖMÜRÜYE KARŞIDIR
ADD Şube Başkanı Işık Özkefeli, "Bizler; türlü sömürüye, geri bıraktırılmaya, kadını kurban seçen törelere, kadını yok sayan zihniyetlere, uygulamalara karşı onurlu ve direngen bir duruş sergiledik ve sergileyeceğiz.
Laik Cumhuriyet rejimi ile var olan, 'Çağdaş, eşit yurttaş' kimliği, Türk Kadınlarının vazgeçilmezidir. İktidar eliyle toplumda yaratılan cinsiyet ayrımcılığı, kadınların ayağındaki prangadır. Cumhuriyet ile özgürleşen kadın, bugün yeniden yok edilmenin kıyısına gelmiştir "ifadelerini kullandı.
ADD ile DİSK Emekli Sen Samsun Şubesi üyeleri, Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda basın açıklaması yaptı. Feride SEZGİN