ADD Samsun Şubesi: Haksızlığa ve hukuksuzluğa  karşı mücadele sürecek !
Paylaş

ADD Samsun Şubesi: Haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadele sürecek !

Ekleme: 30.08.2024 18:27 Güncelleme: 03.06.2026 16:41

ADD'nin koordinesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Başkan Birol Yelekin, "Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, yalana, talana ve tacizcilere karşı mücadelemizi sürdüreceğimize söz veriyoruz "dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi'nin koordinesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda kutlama programı düzenlendi. Programda dernek ve sivil toplum örgüt temsilcileri, sırayla anıta çelenk sundu. 

'TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'

Düzenlenen programa, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan ADD Şube Başkanı Birol Yelekin, "Türk milleti 30 Ağustos zaferi sayesinde özgürlüğüne ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Tam bağımsız ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti bu zaferin eseridir "dedi. 

'ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ'

Başkan Yelekin şöyle devam etti; "Atatürk, 30 Ağustos 1924’te Dumlupınar’da,  yaptığı konuşmada, Büyük Zafer’in üç büyük amaca hizmet ettiğinin altını çizmişti. Birincisi ulusal egemenlik, ikincisi çağdaşlaşma, üçüncüsü de ekonomik bağımsızlık.
Bugün ulusal egemenliğimiz zedelenmiştir, çağdaşlaşma hedefinden gittikçe uzaklaşmaktayız, ekonomik bağımsızlığımız  tartışılır durumdadır.Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi olarak her zaman Atatürk’ün ‘’Yurtta Barış Dünyada Barış’’ ilkesini savunacağımıza, haksızlığa ,hukuksuzluğa, adaletsizliğe, yalana, talana ve tacizcilere karşı mücadelemizi sürdüreceğimize söz veriyoruz "ifadelerini kullandı. 

 

Nazım Akpınar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.