Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 21.20'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin 9,64 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.
Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından adeta bir beşik gibi sallanmaya devam ederken, Balıkesir'den de korkutan haberler gelmeye devam ediyor.
BÖLGE BEŞİK GİBİ: ARTÇILAR BİTMİYOR
10 Ağustos ve 27 Ekim'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremlerin ardından artçıların bitmek bilmediği Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, bu akşam saat 21.20'de 4.9 büyüklüğünde bir depremle daha sarsıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sındırgı ilçesi olan sarsıntının yerin 9,64 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.
Deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedilirken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.
Haber Merkezi