Ahmet Çakar'dan Bomba Yorum: Samsunspor Rahatlıkla Final Oynar

Ahmet Çakar'dan Bomba Yorum: Samsunspor Rahatlıkla Final Oynar

Hazır

Giriş: 08.11.2025 14:23 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Konferans Ligi'nde 3'te 3 yapan ve gol yemeyen Samsunspor'u övdü. Çakar, "Samsunspor da rahatlıkla final oynayabilir" dedi.

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, UEFA Konferans Ligi'nde fırtına gibi esen Samsunspor’un performansını överek, Kırmızı-Beyazlılar için iddialı bir yorumda bulundu. Çakar, "Samsunspor da rahatlıkla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final oynayabilir" dedi.

 

@samsunhalkgazetesi Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, UEFA Konferans Ligi'nde fırtına gibi esen Samsunspor’un performansını överek, Kırmızı-Beyazlılar için iddialı bir yorumda bulundu. Çakar, "Samsunspor da rahatlıkla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final oynayabilir" dedi. #samsun #ahmetçakar #samsunspor #hamrunspartans #uefa #uefaconferenceleague #sondakika #sondakikahaber #samsunhaber #türkiye #fyp #fypシ゚ #fyppppppppppppppppppppppp ♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi

 

Samsunspor, Konferans Ligi'ndeki üçüncü maçında sahasında Hamrun Spartans'ı 3-0 yenerek grupta 3'te 3 yapmıştı. Oynadığı 3 maçta da gol yemeyen temsilcimiz, 9 puanla grup liderliği koltuğuna oturdu.

'RAHATLIKLA UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ'NDE FİNAL OYNAYABİLİR'

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, takımın Avrupa’daki yolculuğuna dikkat çekti. Samsunspor'un oynadığı takımların mütevazı olduğunu belirten Çakar, "Her ne kadar mütevazı takımlarla oynasalar da; Dinamo Kiev, Legia Varşova ve Malta takımı Hamrun... Konferans Ligi'nden çıktı Samsunspor" dedi.

Samsunspor'un turnuvada ilerleyebileceğini belirten Çakar, Olympiakos'un geçen sezonki şampiyonluğunu emsal göstererek şu iddialı açıklamada bulundu:

"Nereye kadar gider; kardeşim tekrar söylüyorum, Olympiakos'un UEFA Konferans Ligi'ni aldığı bir futbol ikliminde Samsunspor da rahatlıkla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde final oynayabilir."

 

Hüsnü Can ARMUTÇU

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap