Ahmethan Köse'den şampiyonluk açıklaması
Paylaş

Ahmethan Köse'den şampiyonluk açıklaması

Samsunspor'un golcü oyuncusu Ahmethan Köse, şampiyon olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Şimdi tekrar Süper Lig'e dönmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yılport Samsunspor'un sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Ahmethan Köse, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Golcü oyuncu yaptığı açıklamada, "Samsunspor'umuzun 55. yılında hak ettiği yerlere gelmesi için başarılarla dolu tarihine bir yeni başarı daha eklediğimiz için çok mutluyuz. Şampiyonluk yolunda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan yönetimimize, teknik heyetimize ve büyük Samsunspor taraftarına teşekkür ederim" dedi. 

"HEDEFİMİZ EN ÜST NOKTA OLACAK"
Bahattin Köse ve Atabey Çiçek'in yüksek formu nedeniyle zaman zaman formasından ayrı kalan fakat yinede kenarda oturduğu için şikayet etmeyen 23 yaşındaki futbolcu açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Türk sporunun yarım asırlık çınarı Samsunspor'umuz için hedeflerimiz hep en üst noktada olmaya devam edecek. Şimdi tekrar Süper Lig'e dönmek için var gücümüzle savaşmaya devam edeceğiz. Birlikte başardık, birlikte yükseldik."

Ahmethan Köse Yılport Samsunspor forması altında Ziraat Türkiye Kupası dahil 19 maça çıktı. Toplamda 834 dakika süre alan 23 yaşındaki futbolcu, 7 gol 2 asist yaptı. Sezon başında takıma katılan Ahmethan'ın 2022 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber: Ergin Caner Cabbar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.