AK Parti 19 Mayıs’ta İftar Programı Düzenledi
Paylaş

AK Parti 19 Mayıs’ta İftar Programı Düzenledi

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı kapsamında iftar programı düzenledi. Programa partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, geniş katılımla gerçekleşti. Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelen teşkilat mensupları, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YOĞUN KATILIM GÖSTERİLDİ

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, ilçe teşkilatı, önceki dönem başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN YAZAR’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Hakan Yazar, iftara katılanlara teşekkür ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayının mübarek gecesinde davetimize icabet eden tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse Bey'e, Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu'na ve önceki dönemlerde ilçe başkanlığı yapmış büyüklerime de bu birlik beraberliğimizi sağlamamıza destek oldukları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI KÖSE'DEN BİRLİK VURGUSU

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ise programda yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:
“Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel buluşmada emeği geçen 19 Mayıs İlçe Başkanımız Hakan Yazar'a ve Belediye Başkanı'mız Sayın Osman Topaloğlu'na teşekkür ediyorum.”

Program, toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.