AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü: Sakarya Caddesi'ni sil baştan yapacağız
Paylaş

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü: Sakarya Caddesi'ni sil baştan yapacağız

Ekleme: 04.01.2019 18:29 Güncelleme: 31.05.2026 01:37

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, "Sakarya Caddesi vatandaşlarımızın içine sinen bir proje olmadı. Esnafımızla birlikte projesini yeniden hazırlayacağız" dedi

AK Parti Sinop İl Teşkilatı, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu'nun yanı sıra teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, "Sakarya Caddesi maalesef vatandaşlarımızın tamamının içine sinen bir proje olmadı. Caddenin yapım sürecinde esnafımız ciddi anlamda mağdur edildi. Sakarya Caddesi ile alakalı vatandaşlarımızın olduğu kadar esnafımızın da görüşünü alarak, sil baştan yeni bir proje hazırlayacağız. Proje esnaf ve vatandaşlarımızın içine sinen bir proje olacak" dedi. Çöpcü, "Sinop için henüz açıklamadığımız daha birçok önemli projelerimiz var" diye konuştu.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ise, Sinop'ta görev yapan basın mensuplarının karşılaştığı bazı zorlukları ve atılması gereken adımlar hakkında paylaşımda bulundu.

Kaynak: Sinop Haber Merkezi
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.