AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Sel Bölgesinde
Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Sel Bölgesinde

Ekleme: 22.08.2020 16:53 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sel bölgesinde incelemelerde bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Çarşamba'da evleri su altında kalan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Karaaslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların ev ve iş yerlerindeki hasarlarının tespit edilmesi için AFAD ve Çarşamba Belediyesinin çalışma başlattığını belirtti.

HASAR TESPİT ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Karaaslan, "Allah'a hamdolsun, bir can kaybı yaşamadık. Çarşamba'da 3-4 mahallemizde kot farkından dolayı binaların alt katındaki evleri su bastı. Hem Çarşamba Belediyesi hem de Samsun Büyükşehir Belediyemiz selin ilk anından beri vatandaşlarımızın acil sorunlarını çözdü. Şu an sel sularının ev ve iş yerlerinden tahliye işlemi yapıyor. Aynı zamanda da hasar tespit çalışmasını yapılıyor. Burada öncelikli olarak vatandaşımızın acil ihtiyacın giderilmesi bunu belediyelerimiz çözmüş durumda. Diğeri ise burada bir daha sel yaşanmaması için kalıcı sorunun çözümü. Alt yapı çalışmaları Çarşamba'da devam ediyor. Biz bunun takipçiyiz ve alt yapı çalışmaları tamamlandığında bir daha böyle sel ile karşılaşmayacağız." dedi.

AFAD İŞBAŞINDA 

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise ilçede 50 ev ile 120 iş yerini su bastığını vurgulayarak, "Vatandaşımızın acil ihtiyaçlarını karşıladık. Vatandaşımızın hasarının tamamen karşılanması için AFAD çalışmasını yürütüyor. Çarşamba'nın alt yapısının iyileştirilmesi için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı

AA 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.