AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "TBMM 28. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayları"nın belirlenmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Mehmet Köse, "Son derece güçlü ve tecrübeli isimlerden oluşmaktadır" dedi.

Açıklamada şu ifadelere dikkat çekildi; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Genel Merkezi'mizin titizlikle belirlediği Samsun Milletvekili Adaylarımız Ticaret Bakanımız Mehmet Muş, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan, Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, önceki dönem İl Başkanımız Ersan Aksu, Gençlik Kolları Başkanımız Mücahit Yılmaz, Havva Şen Saygın, Kadir Kayan ve İrfan Şenocak isimlerinden oluştu.
CUMHUR İTTİFAKI'NIN ZAFERİYLE SONUÇLANACAK
Milletvekili Aday Listemiz gerçekten son derece güçlü ve tecrübeli isimlerden oluşmaktadır. Milletvekili Adaylarımız şehrimize, partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Samsun'umuza hizmet yarışımıza hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Biz her zaman bu yolda milletimiz ile beraber yürüdük. Dün olduğu gibi bugün de yarın da milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüleyiz. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçim de milletimizin büyük desteğiyle Sn. Cumhurbaşkanımızın, AK Parti'mizin ve Cumhur İttifakı'mızın zaferiyle sonuçlanacaktır" dedi. Nazım AKPINAR