AK Parti İlkadım İçin Üç İsim Gündemde
Paylaş

AK Parti İlkadım İçin Üç İsim Gündemde

Ekleme: 15.12.2019 10:59

AK Parti'de istifası alınan İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar'ın yerine üç isim gündeme geldi. Mehmet Cem Yazgan, Dursun Mücahit Erbin ve Kürşat Gündoğdu'nun isimleri kulislerde konuşuluyor.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, yapılacak kongrede aday olmamak kaydıyla geçtiğimiz günlerde görevden alınmıştı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı için üç kişinin ismi gündeme geldi. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Kürşat Gündoğdu, AK Parti Samsun  İl Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Yazgan ve AK Parti önceki dönem il SKM Başkanı Dursun Mücahit Erbin'in isimleri AK Parti İlkadım ile başkanlığı için geçiyor. 

GENEL MERKEZ KARAR VERECEK 

Adayların delege seçimlerinin ardından netleştirilecek olan ilçe kongresinde genel merkezin inisiyatifine göre hareket edecekleri, çok listeli bir kongre kararı çıkarsa aday olacakları belirtiliyor. Aday olacağı konuşulan Yazgan ve Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'nun ekibinde yer alıyor. 

Kürşat Gündoğdu

Mehmet Cem Yazgan 

Dursun Mücahit Erbin

Haber: Yunus KILIÇ

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.