Samsun'da kent birlikteliği, istişare, bilgilendirme gibi temel amaçlarla sivil inisiyatifle yıllardır gerçekleştirilen, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların hazır bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamalarda bulundu.
BU BAYRAK YARIŞI
Samsun'un büyük potansiyeli olan kentler arasında olduğunun altını çizen Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Kentimize uzun yıllar hizmet etme imkanı bulan bir kardeşiniz olarak halkımız için, şehrimiz için hep en iyisini istedik. 'Samsun için en iyi ne yapabiliriz' düşüncesi daima ön planda. Hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı taşıyan tereddütsüz en iyisini yapmakla mükelleftir" dedi.
AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yıllardır devam eden toplantılarda kentle ilgili verimli bir istişare ortamının yakalandığını kaydetti. İsmail AKDUMAN