SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan, Beşiktaş Balık Pazarı'nda

AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan, Beşiktaş Balık Pazarı'nda

Hazır

Giriş: 25.09.2025 22:10 Güncelleme: 25.09.2025 22:10
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Beşiktaş'ta esnaf, muhtar ve STK'larla bir araya gelerek talepleri dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ kapsamında İstanbul Beşiktaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir program gerçekleştiren Karaaslan, esnafın taleplerini dinlediğini belirterek, "Çözüm üretme gayreti içerisinde olmak bizim düsturumuz. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımızdan gördük" dedi.

ESNAF VE STK’LARLA BULUŞTU

Karaaslan’a, Beşiktaş programı boyunca AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım Turan, Kadın Kolları Başkanı Yonca Öner ve çok sayıda partili eşlik etti. Heyet, İlçe Başkanlığı’nda toplandıktan sonra ilk olarak Cihannüma Mahallesi Muhtarı Nedret Gülşen Ergün’ü ziyaret ederek mahalle çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Programın devamında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Beşiktaş Genel Sekreteri Abdullah Halil İpek’i ziyaret eden Karaaslan ve beraberindekiler, daha sonra Barbaros Mahallesi esnafıyla sohbet etti ve taleplerini not aldı. Ziyaretler kapsamında Beşiktaş Panayia Rum Ortodoks Kilisesi’ni de ziyaret eden heyet, programı Beşiktaş Balık Pazarı'nda tezgahları gezerek ve esnafla sohbet ederek sonlandırdı.

“BİN 700 PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Beşiktaş’taki temaslarının, Türkiye genelinde ağustos ve eylül aylarını kapsayan Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çalışmasının İstanbul ayağı olduğunu belirten Çiğdem Karaaslan, yapılan çalışmanın büyüklüğüne dikkat çekti. “39 ilçemizde, 961 mahallemizde 300’den fazla ekiple birlikte bin 700 kadar program gerçekleştiriyoruz. Sahayı tüm kılcal damarlarına kadar dolaştığımız önemli bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz.”

“SAHADA HİÇBİR ALANI BOŞ BIRAKMIYORUZ”

Çalışmalarının temel amacının halkla iç içe olmak ve çözüm üretmek olduğunu ifade eden Karaaslan, bu düsturu Cumhurbaşkanı’ndan öğrendiklerini söyledi. Karaaslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Talepleri, önerileri, eleştirileri işin birinci sahibinden, milletimizin ta kendisinden dinlemek ve dolayısıyla bunlara çözüm üretme gayreti içerisinde olmak bizim düsturumuz. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımızdan gördük. Bir yandan Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda uluslararası diplomasi yolu ile çok önemli görüşmeleri gerçekleştirirken, bizler AK Parti teşkilatları olarak sahada hiçbir alanı boş bırakmadan, her alana dokunarak saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.”

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap