AK Parti Gençlik Kolları’nın Kocaeli’de düzenlediği Gençlik Şöleni'nde sunuculuk yapan Eser Yenenler, kimseye yaranamadı. Yenenler’in 2019’da Ekrem İmamoğlu’na destek veren paylaşımı yeniden gündeme gelirken, hem AK Partililerden hem de muhalefet kanadından eleştiri aldı. Ünlü isme iki kesimden de eleştiriler sürüyor.
AK Parti tarafından Kocaeli'de düzenlenen "Gençlik Şöleni" gündem oldu. Özellikle etkinliğin sunuculuğunu komedyen ve sunucu Eser Yenenler'in üstlenmesi tepki çekti. 2019 yerel seçimlerinde şu an tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'na desteğini açık şekilde ifade eden Yenenler hem AK Parti hem de muhalefet kanadından eleştiri aldı.
İMAMOĞLU PAYLAŞIMI YENİDEN GÜNDEMDE
Tartışmaların merkezinde, Yenenler’in 7 Mayıs 2019 tarihinde yaptığı “Her şey çok güzel olacak” paylaşımı yer aldı. Söz konusu paylaşım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmesinin ardından yapılmıştı. Paylaşımın yeniden dolaşıma girmesi sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları, AK Parti yöneticilerini etiketleyerek organizasyona tepki gösterdi ve sunucu tercihini eleştirdi.
MUHALEFET KANADINDAN DA TEPKİ GELDİ
Eser Yenenler’e yönelik eleştiriler yalnızca AK Partililerle sınırlı kalmadı. Muhalif kullanıcılar da Yenenler’in geçmişte Ekrem İmamoğlu’na destek verirken bugün AK Parti organizasyonunda sahneye yer almasını eleştirdi. Bazı paylaşımlarda Yenenler’in siyasi tavrı sorgulanırken, bazı kullanıcılar ise ünlü ismin “kimseye yaranamadığını” söyledi.
SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINA GİRDİ
Kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandıran tartışma, farklı görüşlerden kullanıcıların yorumlarıyla büyüdü. Yenenler’in etkinlikte yer alması, gece boyunca sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Organizasyonu düzenleyen taraflardan veya ünlü sunucunun kendisinden eleştirilere yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi.





Haberler.com


