AK Partili Yılmaz: Ana Muhalefetin 1 Milyon Üyesi Yok

AK Partili Yılmaz: Ana Muhalefetin 1 Milyon Üyesi Yok

Hazır

Giriş: 20.01.2025 10:14 Güncelleme: 20.01.2025 10:14
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin üye sayısının 11 milyonu geçtiğini belirterek ana muhalefet partisine eleştirilerde bulundu.

AK Parti Samsun Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi, Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin üye sayısı ve ana muhalefet partisine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

"AK PARTİ 11 MİLYON 131 BİN ÜYEYE ULAŞTI"

AK Parti'nin, 11 milyon 131 bin üyesiyle Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi hareketi olduğunu vurgulayan Yılmaz, ana muhalefet partisinin üye sayısının 1 milyonun altında olduğunu belirtti. Yılmaz, “AK Parti, milletin bağrından çıkan ve yerli ve milli bir siyaset hareketidir. Bugün gençlik kollarındaki üye sayımız bile 1 milyonu aşıyor” dedi.

"AK PARTİ, TÜRKİYE’Yİ MARKA DEVLET HALİNE GETİRDİ"

Konuşmasında, AK Parti'nin Türkiye’yi bir dünya markası haline getirdiğini ifade eden Yılmaz, “3 Kasım 2002’de iktidara gelen AK Parti, Türkiye’yi dünyanın gıpta ettiği bir ülke haline dönüştürdü. Bu başarı, milletin partisi olma özelliğimizi güçlendirdi” diye konuştu.

GENÇLİĞE VE KADINA VERİLEN ÖNEM

Gençlik ve kadın politikalarının AK Parti’nin temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Yılmaz, gençlere hitaben şunları söyledi: “Tevazuyu elden bırakmayın, karşınızdaki insanlara değer verin. Bu ülke sizden çok şey bekliyor. AK Parti gençliği, Türkiye’nin yapı taşıdır.”

GÖREV TESLİMİ YAPILDI

Kongrenin sonunda AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, görevini Orhan Murat Kumaş’a devretti.

 

Demirören Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap