Samsun Haber

Alaçam'da gençlerden vefa ziyareti: Gönüllüler şehit annelerini yalnız bırakmadı

Samsun'un Alaçam ilçesinde Gençlik Merkezi bünyesindeki gönüllü gençler, Anneler Günü kapsamında şehit ailelerini ziyaret ederek şehit annelerinin gününü kutladı.

1 dk okuma
Alaçam'da gençlerden vefa ziyareti: Gönüllüler şehit annelerini yalnız bırakmadı
Paylaş

Alaçam Gençlik Merkezi gönüllüleri, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret ederek şehit annelerinin bu anlamlı gününü kutladı.

Genç gönüllüler, şehit annelerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti, vatan uğruna evlatlarını toprağa veren şehit anneleriyle yakından ilgilendi. Ziyaretlerde, şehit ailelerinin her zaman yanında oldukları belirtilirken, annelerin Anneler Günü en içten dileklerle kutlandı.

"SOSYAL VE MANEVİ DESTEK ÇALIŞMALARI SÜRECEK"

Şehit aileleriyle tek tek sohbet eden ve onların hayır dualarını alan gençler, bu özel günde ailelerin acılarını paylaşıp yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Alaçam Gençlik Merkezi yetkilileri, toplumun en kıymetli değerlerinden olan şehit ailelerine yönelik sosyal ve manevi destek çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

KaynakAnadolu Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.