SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Alaçam’da Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı

Alaçam’da Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı

Hazır

Giriş: 17.10.2025 17:52 Güncelleme: 17.10.2025 17:52
Alaçam’da Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Kaymakam Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti.

Samsun’un Alaçam ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. Alaçam Belediyesi tarafından Anneler Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte muhtarların yerel yönetimlerdeki önemi vurgulandı. Programa ilçe protokolü, mahalle muhtarları ve kurum amirleri katıldı.

MUHTARLAR GÜNÜ’NE ALAÇAM’DA ÖZEL KUTLAMA

Alaçam Belediyesi’nin ev sahipliğinde Anneler Parkı’nda düzenlenen programa, Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, mahalle muhtarları ve kurum amirleri katıldı. Etkinlikte konuşan ilçe protokolü, muhtarların kamu hizmetlerinin vatandaşla buluşmasındaki rolüne dikkat çekti.

“MUHTARLAR DEVLETİN VATANDAŞA UZANAN İLK ELİDİR”

Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, konuşmasında muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaptı. Kayabaşı, “Muhtarlar, devletin vatandaşa uzanan ilk eli, mahallelerin sesi ve kamu hizmetlerinin en temel yürütücüleridir” dedi. Kayabaşı, muhtarların sadece idari temsilciler değil, aynı zamanda halkın sorunlarını ilk elden bilen önemli kamu aktörleri olduğunu da belirtti.

BAŞKAN ÖZDEMİR: “MUHTARLAR HİZMETİN YOL ARKADAŞIDIR”

Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, muhtarların belediye çalışmalarındaki önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşların taleplerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini en yakından bilen, kamu idaresiyle halk arasında köprü görevi üstlenen muhtarlar, yerel yönetimlerin en önemli paydaşları arasındadır. Belediye olarak muhtarlarımızı sadece idari bir paydaş değil, hizmet yolculuğumuzun en önemli yol arkadaşları olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki bir mahallede huzur, düzen ve gelişme varsa, orada muhtarın emeği büyüktür.” dedi.

BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından katılımcılar, muhtarların yerel yönetimlerdeki katkısının artırılması gerektiğini vurguladı. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Alaçam’da gerçekleşen kutlama, muhtarların yerel yönetimlerle dayanışmasını pekiştiren anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap