Alaçamspor ve Evcispor’daki Belirsizlik Devam Ediyor: SAL’da Yeni Düzenlemeler Yolda
Paylaş

Alaçamspor ve Evcispor’daki Belirsizlik Devam Ediyor: SAL’da Yeni Düzenlemeler Yolda

Ekleme: 19.09.2024 19:46

Süper Amatör Lig’de yer alan Alaçamspor ile Evcispor’da yaşanan belirsizliği değerlendiren TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, kulüp politikalarında yaşanan sağlıksız işleyişin var olan sistemi de aksattığını söyledi.

Samsun Süper Amatör Lig için geri sayım devam ederken, Alaçamspor ve Evcispor’da belirsizlikte sürüyor.

İki takımla ilgili yaşanan belirsizliği değerlendiren TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, “Süper Amatör Lig’in başlama tarihini 27 Ekim olarak belirlemiştik. Kulüplerimizde çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Alaçamspor ve Evcispor’la ilgili belirsizlik devam ediyor. Bizim yapacağımız tek şey, iki takımı ayrı gruplara koyarak aksama yaşanmasının önüne geçeceğiz” dedi.

SAL 12 TAKIMA DÜŞÜRÜLECEK 

Türkiye genelinde ekonomik anlamda sorun yaşandığını ve bunu kabul ettiklerini dile getiren Özbulut, “Ekonomik sorun sadece bu iki kulübümüzde yaşanmıyor. Şunun da bilinmesini isterim ki kulüplerin sağlıksız işleyen politikaları var olan sistemi de bozuyor. Bu durum bizleri de sıkıntıya sokuyor” dedi. Özbulut, SAL’la ilgili iki yılda 12 takıma düşürme hedeflerinin olduğunu ifade ederek, “Geçen sezon gruplardan iki takım küme düşmüştü. İki takımın ligden çekilmesi ile birer takım düşecek” diye konuştu.  

 

Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.