Siyaset

Aliyev'den muhabire: Soros'a bizden selam söyleyin, biz Türkiye ile her yerde kardeşiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Prag'da bir gazeteciyle sohbeti dikkat çekti. Aliyev, Azadlık Radyosu muhabirine "Soros'a bizden selam söyleyin, biz Türkiye ile her yerde kardeşiz" dedi.

1 dk okuma
Aliyev'den muhabire: Soros'a bizden selam söyleyin, biz Türkiye ile her yerde kardeşiz
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa Siyasi Topluluğu'nun ilk toplantısında bir araya geldi.

İki lider Prag Kalesi koridorlarında yürürken yanlarına bir gazeteci geldi. Aliyev tanıyamadığı gazeteciye kim olduğunu sordu.

Gazetecinin Azadlık Radyosu demesi üzerine, Aliyev "Bunlar Sorosçular" diyerek Macar-Amerikalı Milyarder George Soros'a mesaj yolladı ve "Soros'a selam söyleyin bizden, Soros'a deyin ki 'Biz Türkiye ile her yerde kardeşiz'" dedi.

İlham Aliyev, "Azerbaycan Karabağ Ermenileriyle konuşsun" diyen Paşinyan'a da cevap verdi ve "Kiminle konuşacağımıza biz karar veririz" ifadesini kullandı.

"Karabağ Ermenileri bizim vatandaşımızdır" diyerek "Onlarla ne zaman konuşacağımızı biz biliriz. Bu bizim iç işlerimizdir. Herhangi bir ülkeyle bunu müzakere etmeyiz" diye konuştu. Haber Global

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.