Alo 153 Binası Sessiz Sedasız Faaliyete Geçti
Paylaş

Alo 153 Binası Sessiz Sedasız Faaliyete Geçti

Ekleme: 30.12.2022 01:11 Güncelleme: 03.06.2026 14:13

Mimarlar Odası'nın açtığı davada yürütmesi durdurulan SBB'nin Kültür Park'a inşa ettiği 153 binası sessiz sedasız faaliyete geçti. AK Parti Milletvekilleri Kırcalı ve Demircan, gelen çağrılara cevap verdi.

Mimarlar Odası Samsun Şubesi'nin şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle dava açtığı Kültür Park'ın içine Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) tarafından inşa edilen 153 binası ile ilgili mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Sessiz sedasız faaliyete giren 153 binasında AK Parti Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ahmet Demircan, gelen çağrılara cevap verdi. Başkan Demir, binayı milletvekillerine ve beraberindeki heyete gezdirdi.

SBB Başkanı Mustafa Demir, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi'nin açılışı
sonrasında AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindekilerle birlikte ALO 153 Kent Yönetim Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Demir, heyete
Kent Yönetim Merkezi'nde hem trafiğin yönetildiğini hem de 17 ilçedeki vatandaşların taleplerinin
burada toplandığını söyledi.

85 BİN ARAÇ GEÇİYOR 

Başkan Demir, Atatürk Bulvarı'ndan 85 bin araç geçişi olduğunu ifade etti.
Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde teknik destek ve acil durum merkez ofisi, operasyon merkezi, çağrı
merkezi, OCC şef odası, toplantı odası, UPS ve sistem odası, sistem soğutma odası ve personel odası gibi bölümlerin yer aldığını dile getiren Başkan Demir, misafirlerine Çağrı Merkezi'nin olduğu alanı da
gezdirdi. Burada Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, gelen çağrıları cevaplandırdı. 

Zekeriya FIRAT 

153 binasında Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, gelen çağrıları cevaplandırdı. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.