Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Altan Güngör, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. Kongrede, 400 delegeden 301'i oy kullandı ve Güngör'e güven tazeledi.
OLAĞAN KONGRE YAPILDI
AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu'nun divan başkanlığını yaptığı olağan kurultayı, Alaplı'daki partililerin yoğun bir şekilde toplanmalarıyla gerçekleşti. Tek aday olarak yer alan Altan Güngör, delegelerden destek alarak bir kez daha ilçe başkanlığı görevine getirildi.
YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Kongrede, Altan Güngör'ün başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.
Yönetim kurulunda yer alan isimler şu şekildedir: Faruk Yolaç, Hatice Erçal, Fatih Kaya, Celal Köymen, Hüseyin Eroğlu, Filiz Kılıçer Ören, İsmail Ünlü, Sema Uzun, Halil Demirer, Emine Çevik Atlay, Ümit Urfa, Tunahan Aldırmaz, Fatih Çevik ve Alihan Temiz.
Anadolu Ajansı