Anadolu Efes’in yıldız basketbolcusu Shane Larkin, Türk Milli Takımı’ndaki kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 7 yıl boyunca 12 Dev Adam forması giyen Larkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milli Takım’a veda etti.
7 YILLIK MİLLİ TAKIM MACERASI SONA ERDİ
32 yaşındaki Shane Larkin, Türk Milli Takımı formasıyla birçok turnuvada mücadele etti. Son olarak Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda final oynayan 12 Dev Adam’da forma giyen Larkin, kararını resmen duyurdu.
SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJI
Yıldız oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“7 yıl önce, Türkiye’ye hiçbir beklentim olmadan gelmiştim. Sevdiğim oyunu oynamam için gittiğim sıradaki bir duraktı. 7 yıl sonra, burası benim ikinci evim oldu. Beni kabul etmeniz ve desteklemeniz sözlerle anlatılamayacak bir anlama sahip. Tüm ülkeden gördüğümüz sevgi ve destek, ana hedefimiz olan altın madalyadan çok daha değerli. Kardeşlerim haline gelen takım arkadaşlarıma, koçlarımıza, yöneticilere ve bu macerada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Göğsümdeki Türkiye yazısıyla sahaya çıkmak benim için onurdu. Sonsuza dek sizden biri olacağım ve sizi kalbimin en derinliklerinden seviyorum. Teşekkürler Türkiye.”
LARKİN’DEN DUYGUSAL SÖZLER
Paylaşımında hem taraftarlara hem de takım arkadaşlarına teşekkür eden Larkin, Türk Milli Takımı formasıyla sahaya çıkmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu vurguladı.
Haber Merkezi
