Gündem

Ankara Barosu'nda PKK Propagandası İddiası Gündeme Geldi

Ankara Barosu'nda bir grup avukatın PKK propagandası yaptığı iddiaları gündeme geldi. "Bayrağımın önünde bu sloganlar kabul edilemez" dedi.

1 dk okuma
Ankara Barosu'nda PKK Propagandası İddiası Gündeme Geldi
Paylaş

Ankara Barosu'nda bir grup avukatının, PKK propagandası yaptığı iddiası büyük tepki çekti.

Bayrak önünde bebek katillerini öven sloganlar atan avukatların davranışları, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. Yaşanan olayda, avukatların terörle sonuçlanmasına destek veren sloganların atıldığı öne sürüldü.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Olayın ardından, "Bu avukatlar kime hizmet ediyor? PKK'yı savunmak, hukukun bir parçası olabilir mi?" sorunlar gündeme geldi. Vatandaşlar, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerine yapılan bu saygısızlığı sert bir şekilde güçlendiriyor.

Ankara barosunda skandal !

Bir grup avukat PKK propagandası yaptı, şeytan ortak olabilir mi size ?

Bayrağımın önünde bebek katillerinin sloganı atılıyor kim bunlar avukat mı yoksa pkk savunma mekanizması mı ?

Öcalan İçişleri Berat Albayrak pic.twitter.com/wknqS1Ve5k

— Ü Z Ü L M E Z (@uzulmez1_) October 12, 2024

Kaynak: Haber Merkezi

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.