Asarcık minikler kışın üşümeyecek
Paylaş

Asarcık minikler kışın üşümeyecek

Ekleme: 18.12.2021 14:56 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki tüm öğrencilere Sende Bir Çocuk Sevindir Derneği tarafından kışlık mont ve bot yardımı yapıldı

Samsun'un Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki tüm öğrencilere Sende Bir Çocuk Sevindir Derneği tarafından kışlık mont ve bot hediye edildi. Dernek üyeleri, tüm ülkedeki bağışçılardan gelen desteklerle havaların soğuduğu bu günlerde çocukları sevindirdi.

9 KÜTÜPHANE KURDUK
Sende Bir Çocuk Sevindir Derneği Başkan Yardımcısı Metin Algül, "Bizler ekip arkadaşlarımızla 3 yıldır ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek adına çalışıyoruz. 2019 yılından bu yana 9 kütüphane kurup, 5 binin üzerinde evladımıza kırtasiye, mont ve bot ulaştırdık. Bizleri projelerimizde yalnız bırakmayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dernek yetkilileri, kendilerini misafirperverce ağırlayan Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ayten Çeltekli ve öğretmenlere de teşekkür etti. Selçuk KAYA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.