ASİYAD'tan ortak akıl toplantıları
Paylaş

ASİYAD'tan ortak akıl toplantıları

Ekleme: 24.09.2021 19:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Samsunlu siyasiler ve bürokratlarla gerçekleştirdiği toplantılarla Samsun'un meselelerini masaya yatırıyor.

Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD), Samsun'un kalkınması ve sorunlarının çözümü için siyasilerle ortak akıl toplantıları gerçekleştiriyor.

SAMSUN'UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) binasında yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıların konuğu olan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile kentin meseleleri masaya yatırıldı, Samsun'un sorunlarına çözüm yolları arandı. Ankara'da bulunan Samsunlu sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu ile Genç ASİYAD üyeleri de hazır bulundu. Gerçekleşen toplantıda ASİYAD'ın Gazi Üniversitesi ile imzaladığı Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek projesi hakkında da AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'ya bilgiler verildi.

BEDRİ YAŞAR İLE İSTİŞARE YAPILDI

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ve yönetim kurulu verimli geçen bu toplantının ardından Ankara Çevre Şehircilik İl Müdürü Ahmet Bektaş'ı ziyaret etti. ASİYAD'ın yönetim kurulu toplantısının diğer bir konuğu da İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar oldu. ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, milletvekili Yaşar ile gerçekleşen toplantı için, "Son derece verimli geçen toplantımızda Samsun'un ve Samsunlu hemşerilerimizin sorunları ile Türkiye siyaseti üzerine istişarelerde bulunduk. Ankara'da bulunan Samsunlu işadamları ve sivil toplum kuruluşları olarak Samsun'un sorun ve meselelerine çözüm yolları aradığımız bu toplantılarımızda tek derdimiz Samsun'un bölgesinde lider ve gelişmiş bir şehir olmasıdır" dedi. 

Kaynak: Samsunkenthaber

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.