Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden ASKON Samsun Gençlik Spor Kulübü, ligin 3. haftasında Canik Atatürk Spor Salonu'nda konuk ettiği Ardeşen Belediyespor'a dramatik bir şekilde mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlılar, maçtan 31-30'luk skorla yenik ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini yaşadı.
OYUNA AĞIRLIĞINI KOYDU AMA YETMEDİ
Mücadelenin ilk devresi 15-12 konuk ekip Ardeşen Belediyespor lehine sona erdi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Samsun GSK, farkı kapatmayı başardı ve beraberliği yakaladı. Son dakikaya 30-30 eşitlikle girilen karşılaşmada, Samsun temsilcisi rakibinin son saniye golüne engel olamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.
ANTRENÖR ÖZ: "ÖNEMLİ DERSLER VERDİ"

Bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini alan Samsun Gençlik Spor Kulübü'nde Antrenör Mustafa Öz, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Öz, konsantrasyon kayıpları ve bireysel hataların sonucu belirlediğini dile getirerek şunları söyledi: "Son saniye golü ile yenilmemiz bizleri üzdü. Bu maç bize önemli dersler verdi. Eksiklerimizi gidermek için önümüzdeki süreçte mücadelemiz sürecek. Hatalarımızdan ders çıkartarak yolumuza devam edeceğiz."
Samsun GSK, ligin 4. hafta maçında deplasmanda Kastamonu Dinamik ile karşılaşacak
Zekai Anıl