Aslan Deplasmanda Güldü: Galatasaray 2-1 Başakşehir
Paylaş

Aslan Deplasmanda Güldü: Galatasaray 2-1 Başakşehir

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda RAMS Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı RAMS Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Maçta Leroy Sane’nin etkili performansı galibiyetin anahtarı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, henüz 1. dakikada Icardi’nin aşırtma vuruşunda direğe takıldı.

  • 21. dakikada Başakşehir’de Sane’nin şutu, kaleci Muhammed tarafından kornere çelindi.
  • 22. dakikada yine Sane’nin ceza sahasındaki şutunda top direğin yanından auta çıktı.
  • 23. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın ortasında Icardi’nin kafa vuruşunda kaleci Muhammed gole izin vermedi.

İlk yarının son anlarında, 45+3. dakikada sahneye çıkan Leroy Sane, ceza sahası sağ çaprazında sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 0-1.

İKİNCİ YARI

  • 47. dakikada Başakşehir, Crespo ve Shomurodov ile tehlike yarattı. Shomurodov’un golü VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
  • 48. dakikada ev sahibi ekip, Kemen’in pasında Shomurodov’un golüyle skoru 1-1’e getirdi.

Ancak Galatasaray bu gole sadece iki dakika dayanabildi. 61. dakikada Sara’nın ara pasında Sane, kaleciyi de geçerek topu boş ağlara gönderdi: 1-2.

Kalan dakikalarda Başakşehir’in çabası sonuç vermedi. 90 dakikanın sonunda Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.

GALATASARAY’DAN KRİTİK 3 PUAN

Bu sonuçla Galatasaray puanını 19’a yükselterek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.
Başakşehir ise aldığı mağlubiyetle 9. hafta sonunda 10 puanda kaldı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.