Ata Emre Akman Cinayeti Davası 12 Temmuz'a Ertelendi
Paylaş

Ata Emre Akman Cinayeti Davası 12 Temmuz'a Ertelendi

Balıkesir'de Ata Emre Akman'ın hunharca öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması görüldü. Mahkeme, dava sürecini 12 Temmuz'a erteledi. Baba için müebbet hapis cezası talep edildi.

Balıkesir'de Ata Emre Akman'ın kuryelik yaparken öldürülmesiyle ilgili dava süreci devam ediyor. Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşması, 11 saat sürdü. Mahkeme, sanıkların duruşma sürecine hazırlık yapabilmesi için davanın devamını 12 Temmuz'a erteledi.

Duruşmada, zanlı E.Ö.'nün kemik yaşının tespiti talebi reddedilirken, baba Orhan Ö. için azmettirme suçundan müebbet hapis cezası istendi. Davanın tarafları ve kamuoyu, adaletin sağlanması için süreci dikkatle takip ediyor.

Anne Zuhal Akman ise duruşma sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Bu hayatın içinde benim oğlumun hiçbir yeri yok. Adı da geçmedi biliyor musunuz? Ata'nın adı geçmedi. Kanıksanmış, çürümüş kokuşmuş bir ahlak yapısının içerisinde evlilikler deniyor, fakat onlarınki evlilikse biz evlilerinkisi ne demek bilmiyorum."

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.