Atakum'da Apartman Yöneticisine Uyuşturucu Operasyonu

Atakum'da Apartman Yöneticisine Uyuşturucu Operasyonu

Hazır

Giriş: 21.12.2025 10:59 Güncelleme: 21.12.2025 10:59
Samsun'un Atakum ilçesinde jandarma ekipleri, bir apartman yöneticisinin evine ve bodrumuna düzenlediği operasyonda 7 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Samsun'un Atakum ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen titiz çalışmalar, çarpıcı bir operasyonla sonuçlandı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir apartmanda yöneticilik yapan V.S. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı bilgisine ulaştı. İstihbari çalışmaların tamamlanmasının ardından düğmeye basan ekipler, şüphelinin ikametine baskın düzenledi.

EVİ VE BODRUMU DEPOYA ÇEVİRMİŞ

Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, apartman yöneticisinin evi ve binanın bodrum katı didik didik arandı.

Yapılan aramalarda, satışa hazır halde 7 bin adet sentetik ecza hap ile bir miktar kubar esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheli V.S. gözaltına alındı.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen apartman yöneticisi V.S., savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla hakim karşısına çıkan şahıs, tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Güvenlik güçleri, şehir genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

 

İhlas Haber Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap