Samsun'da etkisini gösteren kar yağışından dolayı Atakum Belediyesi ekipleri, ilçenin merkez mahalleleri ile yüksek kesimlerinde iş makinesiyle yol açma ve kar küreme çalışması yürütüyor.
Belediye ekipleri, buzlanma riskine karşı da tedbirleri artırdı. Çalışmaların yanı sıra belediyenin sosyal medya hesaplarından, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, "Ekiplerimiz kar temizleme ve buzlanmayı önlemek için 7/24 mesaide. Yolda kalan hastası olan lütfen bize ulaşsın" dedi.
SOĞUK HAVADA ÇORBA İKRAMI
Atakum Belediyesi'nin mobil aşevi, sabahın erken saatlerinde Türkiş ve Atakent’te konuşlandırıldı. Oldukça soğuk güne sıcak çorba ikramı ile başlayan vatandaşlar, teşekkür ettiler.
Diğer yandan belediyeden yapılan açıklamada, yaşanan olumsuz durumlarda '444 40 55' numaralı acil durum ihbar hattından veya '0501 700 40 55' numaralı WhatsApp ihbar hattından iletişim kurabileceği ifade edildi.
Haber Merkezi