Samsun’un Atakum ilçesinde görev yapan yunus polislerinin çocuklarla bayramlaşması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yeni Mahalle Fatih Caddesi'nde gerçekleşen samimi anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
OYUN OYNARKEN POLİSLERLE KARŞILAŞTILAR
Bir apartmanın bahçesinde oyun oynayan çocuklar, devriye görevinde olan yunus ekiplerini görünce yanlarına giderek bayramlaştı. Çocuklarla sohbet eden polisler, kısa sürede sempatik bir diyalog kurdu.
POLİSTEN HARÇLIK JESTİ
Yunus ekiplerinden biri, cebinden çıkardığı parayı çocuklara bayram harçlığı olarak verdi. Bu sıcak anlar, apartmandan olayı izleyen Mustafa Öztürk tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
"DEVLET VE VATAN SEVGİSİYLE DUYGULANDIM"
Görüntüyü kaydeden Mustafa Öztürk, "Polislerin kime nasıl davranması gerektiğini çok iyi bildiğini bir kez daha gördüm. Devlet, vatan sevgisi olduğu için çok duygulandım, beni derinden etkiledi" diyerek duygularını dile getirdi.
Sosyal medyada paylaşılan video, kısa sürede büyük beğeni topladı ve yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Anadolu Ajansı