Atakum'daki Dehşet Anları Kemeraya Yansıdı
Paylaş

Atakum'daki Dehşet Anları Kemeraya Yansıdı

Samsun'un gece hayatının merkezi olan Atakum'da iki grubun silahlı çatışmasında 6 kişi yaralanırken, dehşet anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgili 8 kişi yakalandı.

Samsun’un Atakum ilçesinde Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir restoran önünde önceki gece meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan tartışma karşılıklı silahlı çatışmaya dönüştü. 

 

SİLAHLAR ÇEKİLDİ 1'İ AĞIR 6 YARALI 
 
Olayda her iki taraftan toplam 6 kişi tabancayla yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan K.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

PÖH GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI 

Polis olayla ilgili aralarında yaralıların da bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 8 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi. Şüpheli şahısların adliyeye sevki sırasında Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle geniş güvenlik önlemi alındı.  

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.