Spor

Atakum Puan Kaybı İstemiyor

Atakum Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik sorumlu Mustafa Kara, puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

1 dk okuma
Atakum Puan Kaybı İstemiyor
Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Atakum Belediyespor’da Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri ile oynanacak olan maçın hazırlıkları devam ediyor. Geçen hafta evinde 1074 Çankırıspor’u 4-1’lik skorla mağlup eden turuncu-mavili ekipte moraller yerinde. Teknik sorumlu Mustafa Kara, puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi. 

ZOR MAÇ OLACAK
Kastamonu İl Özel İdare’nin ligin güçlü ekiplerinden olduğunu dile getiren Kara, "Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden. Dolayısı ile zor bir maç olacak. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapacağız. Atakum Belediyespor olarak en büyük avantajımız birbirini çok iyi tanıyan ve birlikte top oynamış kadroya sahip olmamız" ifadelerini kullandı.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.