Atakum sahilinde renkli OMÜ tanıtımı
Paylaş

Atakum sahilinde renkli OMÜ tanıtımı

Ekleme: 02.08.2021 15:36 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

OMÜ Tanıtım Günleri, Atakum Çobanlı İskelesi'nde gerçekleşti. Üniversite öğrenci adayları OMÜ'yü tanıdı, çeşitli etkinliklerle renkli anlar yaşandı. OMÜ Rektörü Ünal, yüz yüze eğitim müjdesi verdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin 15. OMÜ Tanıtım Günleri, Atakum İlçesi Çobanlı İskelesi'nde gerçekleşti. Üniversite adayları ve vatandaşların yoğun ilgisini gören OMÜ Tanıtım Günleri'ne OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenci konseyi, üniversite idari yöneticileri katıldı. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, "Atakum'un vizyonu, hedefleri OMÜ ile paralel gidiyor. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın hedefleriyle bu kentin geleceğini hep beraber bütünleştirmeye çalışacağız, iş birliklerimizi daha ileri noktaya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

ADAYLAR OMÜ'YÜ TANIDI
15. OMÜ Tanıtım Günleri'nde, okul ve meslek tanıtımları, söyleşiler, konser, dinleti, spor, gösteri ve eğlenceli etkinlikler yer aldı. Ayrıca kariyer ve sağlık sohbetleri, Erasmus başta olmak üzere yurt dışı imkanları anlatıldı. Öğrenci adayları, OMÜ'ye bağlı bölümleri tanıma fırsatı bulurken, bilgilendirici dokümanlara ulaşma fırsatı buldu.

OMÜ plaj futbolu şampiyonu ise Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi oldu. Masa tenisi turnuvasında ise birinci Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bilal Cemek oldu. Etkinlikte katılımcılara müzik ziyafeti sunuldu.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, müsabakalarda birinci olan takımları tebrik etti.

OMÜ Rektörü Yavuz Ünal, sahilde üniversite adayları ve öğrencilerle sohbet ederek, onların her konuda gelen sorularını açık yüreklilikle yanıtladı. Zekeriya FIRAT

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.