Spor

Atakum Sezonun İlk Kupasını Kazandı

Atakum Belediyespor Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen U-19 futbol turnuvası final maçında Yolspor'u mağlup ederek sezonun ilk kupasını kazandı.

1 dk okuma
Atakum Sezonun İlk Kupasını Kazandı
Paylaş

PERDEYİ MURAT AÇTI
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen U-19 futbol turnuvası final maçında Atakum Belediyespor ile Yolspor, İlkadım suni çim sahada karşı karşıya geldi. Mücadeleye iyi başlayan Atakum Belediyespor, 13'te Murat 22'de Barış'ın golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 

AVANTAJLI BAŞLADI
Müsabakanın ikinci devresine skor avantajı ile Atakum Belediyespor, 64. dakikada Eyüp, 70. dakikada Enes’in golü ile karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. turuncu-Mavili ekip bu sonuçlar turnuvayı şampiyon tamamlarken aynı zamanda sezonun ilk kupasını da kaldırmış oldu.

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.