Atakum'da eğlence mekanları korkutuyor!
Paylaş

Atakum'da eğlence mekanları korkutuyor!

Ekleme: 25.10.2021 10:46 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Atakum'da gece saatlerinde eğlence mekanlarına yönelik silahlı saldırı ve kundaklama olayları bitmek bilmiyor. Polis bölgede yoğun güvenlik önlemi alıyor. Vatandaşlar tedirgin, mülk sahipleri çıkış yolu arıyor

Olay, Samsun'un Atakum İlçesi Adnan Menderes Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler gece eğlence mekanına silahlı saldırı düzenleyip kaçtı. Aynı yer sabah saatlerinde ise ateşe verilerek yakılmak istendi.

2 KİŞİ YAKALANDI
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümeden söndürürken, kundaklama olayına karışanlar kayıplara karıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili E.A. (29) ile S.B.'yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

POLİS SAHİLDE
Özellikle Temmuz ve Eylül aylarında Atakum sahilindeki eğlence mekanlarında yaşanan ölümlü silahlı saldırılar ve kundaklama olayları sonrasında polis bölgede geniş güvenlik önlemleri almaya başladı. Sahil boyunca araçlar didik didik aranırken, eğlence mekanları ve kafelerde müşterilerin GBT sorgusu yapılıyor.

MÜLK SAHİPLERİ ÇIKIŞ YOLU ARIYOR
Ancak Atakum sahilinde evi-işyeri olan vatandaşlar son dönemde yaşanan korku dolu olaylar nedeniyle tedirgin olurken, bazı eğlence mekanı olan işletmelerin mülk sahiplerinin kiracılarını çıkarmak için hukuki dayanakları sorguladığı öğrenildi.

N. Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.