Atakum’da Keyifler Yerinde
Paylaş

Atakum’da Keyifler Yerinde

Ekleme: 05.03.2019 17:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Amatör Süper Lig’in 20. hafta maçında evinde konuk ettiği 1930 Bafraspor’u 3-0’lık skorda mağlup eden Atakum Belediyespor teknik sorumlusu Hakkı Hocaoğlu, yollarına kayıpsız devam ettiklerini söyledi.

BAL GÖZ KIRPIYOR

Samsun Süper Amatör Lig’de zirvede bulunan ve Bölgesel Amatör Lig’i hemen hemen garantileyen Atakum Belediyespor’da keyifler yerinde. Ligin kaliteli takımlarından 1930 Bafraspor maçından üç puanla ayrıldıklarını dile getiren Atakum Belediyespor teknik sorumlusu Hakkı Hocaoğlu, “1930 Bafraspor maçından da üç puanla ayrıldık. Geride kalan maçlarımıza motivasyonumuz yüksek bir şekilde hazırlanmak adına bizim için önemli bir galibiyet oldu” diye konuştu. 


ÖNCELİĞİMİZ FAİR-PLAY

Süper Amatör Lig'in 21. haftasında deplasmanda Termespor'la karşılaşacaklarına dikkat çeken Hocaoğlu, "Hafta sonu deplasmanda Termespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımız sıkı bir  şekilde devam ediyor. Oyuncularımızın performansı iyi durumda. Öncelikle dostluğun kazanmasını temenni ediyorum. Lig'in iki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği mücadelede fair-play'in ön planda olmasını istiyorum" dedi.  

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.