Atakum'da Personele İlk 'Merhaba Başkandan'
Paylaş

Atakum'da Personele İlk 'Merhaba Başkandan'

Ekleme: 10.04.2019 17:32 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Atakum Belediye Başkanı Deveci'yi, İYİ Parti Samsun Milletvekili Yaşar ziyaret ederek başarı diledi. Deveci, "Göreve personelimize merbaha diyerek başlıyorum. Atakum'u birlikte örnek bir ilçe yapacağız "dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın yanı sıra, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Atakumlu vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Deveci, “Tarafımıza gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ediyorum" dedi. 

ATAKUM DOĞRU 
KARARI VERDİ

Başkan Deveci'ye görevinde başarı dileyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "İstanbul'daki demokrasi nöbetimizin ardından Samsun'a gelerek Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'yi ziyaret ettik. Kendisinin 5 yıl boyunca yoğun bir temposu olacak. Atakum Halkı, en doğru kararı verdi. Millet İttifakı olarak elde ettiğimiz bu başarıdan dolayı başta Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye ve Millet İttifakı'na destek veren tüm Atakumlulara teşekkür ediyorum. Başkanımıza, görevinde başarı ve kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

ATAKUMLULARDAN 
YOĞUN İLGİ

31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda kazananın Atakum ve Atakumlular olduğunu söyleyen Deveci, "Göreve geldiğimiz gün itibariyle, belediye personelimizle iyi ilişkiler kurma gayreti içerisindeyiz. Sabah mesaimize başlamadan önce, personelimizi de ziyaret ediyorum. Bu noktada kendilerine işlerinde kolaylıklar diliyor, personelin görüş, öneri ve taleplerini dinliyorum. Belediye başkanı ve belediye personelinin koordinesi, Atakum'da projelerin daha hızlı gerçekleşmesi adına önemli bir aşamadır. Personelimizle sürekli beraber olmaya ve onları dinlemeye devam edeceğim" diye konuştu. Tolgahan ÇAĞLAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.