Atakum'da Tek Düşünce Galibiyet
Paylaş

Atakum'da Tek Düşünce Galibiyet

Ekleme: 07.06.2021 18:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan Atakum Belediyespor’da 3. Bölge 3. Grup ilk maçında evinde Boyabat 1868 Spor maçı hazırlıkları sürüyor. Turuncu-Mavili ekipte tek düşünce galibiyet.

Atakum Belediyespor’da yarın Boyabat 1868 Spor ile yarın kendi evlerinde oynayacağı 3. Bölge 3. Grup ilk maçının hazırlıkları galibiyet parolası ile sürüyor. Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır, nezaretinde çalışan Turuncu-Mavili oyuncularda moraller yerinde. Kulüp Başkanı Tuğrul Öngel, Boyabat 1868 Spor ile oynayacakları zorlu mücadeleden galip ayrılarak grup maçlarına güzel başlamak istediklerini söyledi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Hazırlıkların sıkı bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Öngel, “Samsunlu oyuncuların ağırlıkta bulunduğu bir kadroya sahibiz. Üç takımın mücadele edeceği 3. Grupta oynayacağımız maçların tümünü kazanarak grubumuzu lider olarak tamamlamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Atakum Belediyespor Kulübü’ne yakışır bir oyun ortaya koyarak ilk maçtan galip ayrılmak istiyoruz” dedi.  Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.